Spelbegeleiders gezocht - RKVV Bakhuizen

Spelbegeleiders gezocht

21 augustus 2022 20:45

Met maar liefst tien jeugdteams staan we er momenteel goed op bij de jeugdafdeling. Voor bijna elk leeftijdsjaar kunnen we een team op de been brengen. Dit is een geweldige prestatie in een tijd dat veel verenigingen het zwaar hebben als het gaat om ledenaantal. Het betekent ook dat we vrijwilligers nodig hebben.

Bij Bakhuizen doen we gelukkig alles samen, wat betekent dat onze senioren zo nu en dan ook een wedstrijdje bij de jeugd fluiten. Dit is natuurlijk fantastisch. Het maakt het mogelijk dat onze jeugdteams hun wedstrijden kunnen spelen en plezier beleven aan het spelen bij onze club.
Om te voorkomen dat we onze senioren, die vaak ook al op andere vlakken binnen de vereniging actief zijn, voor meerdere keren per jaar moeten vragen, zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die eens in de zoveel tijd als spelbegeleider willen acteren.

Als spelbegeleider ben je actief bij de jeugd onder de 10 jaar. Je bent de begeleider van het spel en zorgt dat de spelers het spel met plezier spelen, beleven en leren.
Daar waar je voorheen over het veld moest rennen, tussen de spelers in om overal bovenop te zitten, daar staat tegenwoordig het ontdekken voorop. Als spelbegeleider sta je aan de zijkant van het veld en fluit je hooguit waar nodig. Gaat de bal een beetje uit maar spelen de teams gewoon door? Dan laat je lekker doorspelen.

De wedstrijden bij onze pupillen zijn maar kort: 2x20 minuten. Wil je het liefst al om 9 uur een potje fluiten, zodat je vanaf 10 uur nog de hele dag voor jezelf hebt? Geef het aan. Wil je liever pas om 10.15 uur fluiten, zodat je wat langer kunt blijven liggen? Ook prima! Een of twee keer in de maand, of liever 2 of 4 keer per jaar? Alles is mogelijk.

Vind ook jij het belangrijk dat onze jeugd hun wedstrijden kunnen spelen?
Neem dan contact op met Johan, Geert, Trudy, Sierd of Pieter of stuur een berichtje naar jeugdbestuur@rkvvbakhuizen.nl

Alvast bedankt! Samen maken we de club!