Home - RKVV Bakhuizen

Praktijkbijeenkomst voor jeugdvoetbaltrainers

27 december 23:30  Op vrijdag 17 februari organiseren RKVV Bakhuizen en SV NOK samen met de KNVB een bijeenkomst voor jeugdvoetbaltrainers uit de regio. De bijeenkomst is onderdeel van de aftrapmodule, een gratis basismodule van de KNVB voor iedereen die van start gaat als jeugdtrainer of zich verder wil ontwikkelen in deze rol.meer »

Mixtoernooi 2022

15 december 11:00  Donderdag 29-12-2022

Van het jeugdbestuur - Terugblik eerste seizoenshelft

13 december 23:15  De eerste competitiehelft zit er weer op. Na een laatste koude speelronde is de conclusie dat we weer veel plezier op de velden hebben gezien en dat vrijwel alle teams zich ontwikkelen en vooruitgang boeken. meer »

VERLOTING!

26 november 9:30  Mogelijk gemaakt door Spar Bakhuizen

Jeugd Bakhuizen/NOK krijgen training van SC Heerenveen

31 oktober 8:00  Afgelopen week hebben jeugdspelers van Bakhuizen en NOK een professionele training van SC Heerenveen ontvangen. Dit is mede mogelijk gemaakt door Kivits Drunen, die RKVV Bakhuizen in het voorjaar een cheque heeft aangeboden voor het organiseren van een voetbalclinic. De avond is meteen aangegrepen om trainers van beide verenigingen uit te nodigen om mee te kijken naar hoe een dergelijke training wordt verzorgd. Het organiseren van praktijksessies voor kader is onderdeel van het jeugdbeleid.meer »

Erkend leerbedrijf

15 oktober 10:30  Sinds eind september mag RKVV Bakhuizen zich officieel een erkend leerbedrijf noemen. Met de erkenning, afgegeven door het SBB, is het mogelijk dat CIOS studenten hun stage kunnen uitvoeren bij onze vereniging om zo ervaring op te doen in het organiseren en begeleiden van activiteiten en trainingen. Tegelijkertijd kunnen we met een extra begeleider meer individuele aandacht aan jeugdspelers bieden.meer »