Erkend leerbedrijf - RKVV Bakhuizen

Erkend leerbedrijf

15 oktober 2022 10:30


Sinds eind september mag RKVV Bakhuizen zich officieel een erkend leerbedrijf noemen. Met de erkenning, afgegeven door het SBB, is het mogelijk dat CIOS studenten hun stage kunnen uitvoeren bij onze vereniging om zo ervaring op te doen in het organiseren en begeleiden van activiteiten en trainingen. Tegelijkertijd kunnen we met een extra begeleider meer individuele aandacht aan jeugdspelers bieden.

Inmiddels ondersteunt Veronique Tjalma al bij de trainingen van de JO11 en zal ze bijna wekelijks op zaterdag op het veld te vinden zijn. Hieronder stelt ze haar voor.
 
"Ik ben Veronique Tjalma en ben 16 jaar oud. Ik woon in Bakhuizen, en ik volg de CIOS opleiding Sport- en Bewegingsleider. Vanuit daar ben ik hier ook stage gaan lopen. Ik moet dit schooljaar in totaal 300 uren stage lopen, het is super fijn dat dit dicht bij huis kan. Ik loop op dit moment met de JO11 mee.  Zelf voetbal ik ook, dit doe bij NOK/Bakhuizen VR dames 18+. Ik hoop een leuke tijd tegemoet te gaan en veel te gaan leren."
 
Bij deze willen wij Veronique veel succes met haar stage wensen!
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!